ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009

Οι "fentagin"

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009

Δημοσίευσηαπό FENTAGIN την Κυρ 21/06/09 - 8:46

Έναρξη συνεργασίας με Βαγγέλη Κουτσόπουλο

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Κουτσόπουλο. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας Γιάννη Αγγελόπουλου.
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου μίλησε στο επίσημο site του συλλόγου και δήλωσε τα εξής:«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Ατρόμητο ο οποίος ήταν μια από τις ομάδες που ήθελα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου. Το μεγαλύτερο και πιο καταλυτικό ρόλο στην απόφαση μου αυτή έπαιξαν ο πρόεδρος της κ. Σπανός και ο τεχνικός διευθυντής κ. Αγγελόπουλος οι οποίοι στις συζητήσεις που είχαμε, μου έδειξαν πόσο με θέλουν στην ομάδα.
Σίγουρα η περσινή χρονιά ήταν μια παρένθεση για τον Ατρόμητο που δεν άξιζε να παίζει στη Β’ Εθνική. Η νέα χρονιά είμαι βέβαιος ότι θα ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς και εγώ από την πλευρά μου θα υπερβάλω εαυτό για να πάει ο σύλλογος εκεί που τον ονειρεύεται ο πρόεδρος, η διοίκηση και ο κόσμος του Περιστερίου που είναι η μεγάλη του δύναμη».
Ποιος είναι
Ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1980 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή Σοφάδων την περίοδο 1997-98. Αγωνίστηκε σε Νάουσα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πανηλειακό και Λεωνίδιο πριν πάρει το δρόμο για την Τούμπα και τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2001. Έπαιξε στο Δικέφαλο του Βορρά συνολικά 4,5 χρόνια και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 2003. Τον Ιανουάριο του 2006 πήρε μεταγραφή στον Πανιώνιο. Στο φετινό πρωτάθλημα διατέλεσε αρχηγός του Πανιωνίου και πραγματοποίησε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ FENTAGIN
Άβαταρ μέλους
FENTAGIN
Επόπτης

Δημοσ.: 2412
Εγγραφη: Πέμ 28/06/07 - 0:22
Τοποθεσια: the best of the west

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009

Δημοσίευσηαπό FENTAGIN την Κυρ 21/06/09 - 8:48

Έναρξη συνεργασίας με Μαρσέλο Σαρμιέντο

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μαρσέλο Σαρμιέντο.
Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας Γιάννη Αγγελόπουλου. Μιλώντας στο επίσημο site του συλλόγου ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής:« Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ατρόμητο, αποφασισμένος να κάνω μια νέα αρχή. Γνωρίζω τον προπονητή, γνωρίζω ότι ήρθα σε μια ωραία ομάδα με την οποία όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό ενώ μου άρεσε ιδιαίτερα ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι της. Ξέρω τον Ατρόμητο ως αντίπαλο τον πρώτο χρόνο που ήμουν στην Ελλάδα καθώς επίσης και ότι αγωνίζονται σε αυτόν οι συμπατριώτες μου Φαβάλι, Περόνε και Μασάρα οι οποίοι μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα, τη σοβαρότητα που τη διακρίνει αλλά και την άριστη λειτουργία της.
Αυτό που θέλω να ξέρει ο κόσμος του Ατρόμητου είναι ότι θα δίνω το 100% για την ομάδα και θα κάνω τα πάντα για να πετύχει τους στόχους της».
Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε και ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης ο οποίος υποδέχθηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου.

Ποιος είναι

Ο Μαρσέλο Σαρμιέντο έχει γεννηθεί στις 3 Νοεμβρίου 1979 στην πόλη Κόρδοβα της Αργεντινής και έχει να επιδείξει πλούσια καριέρα στα γήπεδα της χώρας του, με τα χρώματα της Ταγέρες (1999-2002), της Ολίμπο (2003-2005), και της Αργεντίνος Τζούνιορ (2005-06 και 2006-07(2). Επίσης έχει αγωνιστεί στη Λίτεξ Λόβετς (2002-03) και στη Σαουθάμπτον (2006-07(1).
Ήρθε στη χώρα μας το καλοκαίρι του 2007 για τα χρώματα της Λάρισας. Τον πρώτο χρόνο πραγματοποίησε 28 συμμετοχές και στο φετινό πρωτάθλημα (συμπεριλαμβάνονται τα play-offs) 33 συμμετοχές.

Άβαταρ μέλους
FENTAGIN
Επόπτης

Δημοσίευσηαπό FENTAGIN την Κυρ 21/06/09 - 8:50

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ανακοίνωσε Κηπουρό

Συμβόλαιο ενός έτους με τον Ατρόμητο υπέγραψε ο Φώτης Κηπουρός, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ. Ο Έλληνας τερματοφύλακας αγωνίστηκε στον Πανσερραϊκό την περασμένη σεζόν, αλλά έμεινε ελεύθερος και όπως είχε γίνει γνωστό από χθες(12/6) ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι η ομάδα του Περιστερίου.

Ο 34χρονος έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου τονίζοντας πως είναι πολύ οργανωμένο σωματείο. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτή την εξέλιξη. Πριν έρθω στον Ατρόμητο είχα μιλήσει με τον προπονητή, τον κ. Δώνη, έμαθα από όλους πόσο καλό κλίμα υπάρχει στην ομάδα και φυσικά πόσο οργανωμένος είναι ο σύλλογος. Ο Ατρόμητος θα έχει φέτος μεγάλους στόχους. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι αυτός ο σύλλογος και κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει σε αυτόν, διότι πρόκειται για ένα οργανωμένο σωματείο με φανατικό κοινό. Έκανα την καλύτερη επιλογή και υπόσχομαι ότι θα βοηθήσω από τη μεριά μου με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Φώτης Κηπουρός γεννήθηκε στη Χαλάστρα της Θεσσαλονίκης στις 9 Αυγούστου 1975. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Καμπανιακό και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Χαλκίδα, Καβάλα, Λάρισα, Πανσερραϊκό. Στο περσινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ συμμετείχε σε 16 αγώνες.

Άβαταρ μέλους
FENTAGIN
Επόπτης

Δημοσίευσηαπό FENTAGIN την Κυρ 21/06/09 - 8:51

"Εκλεισε" Πόποβιτς ο Ατρόμητος

Σε συμφωνία με τον Ζτράβκο Πόποβιτς έχει έρθει ο Ατρόμητος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Η διοίκηση της αθηναϊκής ΠΑΕ βρισκόταν εδώ και μέρες σε διαπραγματεύεις με τον Κροάτη μεσοεπιθετικό του ΟΦΗ και όπως όλα δείχνουν, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για συνεργασία ενός έτους.

Παράλληλα, οι Περιστεριώτες έχουν συμφωνήσει και με τον Πολωνό αμυντικό Μάρτσιν Μπαζίνσκι

Άβαταρ μέλους
FENTAGIN
Επόπτης

Δημοσίευσηαπό FENTAGIN την Κυρ 21/06/09 - 8:52

Έναρξη συνεργασίας με Βαγγέλη Νάστο

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Νάστο.

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Σπανός και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών παρουσία του Γιάννη Αγγελόπουλου.
Ο Τεχνικός διευθυντής της ομάδας συναντήθηκε τα τελευταία 24ωρα με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Ντανιέλο Καραβέλο για τις τελευταίες διαπραγματεύσεις και την ολοκλήρωση του deal, μέρος του οποίου προβλέπει και την αποζημίωση της Άσκολι..
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ατρόμητου δήλωσε στο επίσημο site του συλλόγου τα εξής:«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψω στην Ελλάδα και σε ένα από τα πιο οργανωμένα σωματεία της Σούπερ Λίγκας. Από καιρό σκεφτόμουν την επιστροφή αλλά μόνο για κάτι πολύ σημαντικό. Και αυτό το πολύ σημαντικό είναι ο Ατρόμητος που μου έδειξε το ενδιαφέρον του από την πρώτη στιγμή και κυρίως πόσο ήθελε να με εντάξει στο δυναμικό του.
Γνωρίζω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα, έχω ενημερωθεί για όλα και θα ήθελα να βοηθήσω όσο μπορώ από τη μεριά μου για να πετύχει τις επιδιώξεις της. Δεν μου αρέσει να βάζω στόχους. Έχω μάθει να κοιτάζω ένα προς ένα τα παιχνίδια και στο τέλος κάθε χρονιάς να κάνω τον απολογισμό».

Ποιος είναι

Ο Βαγγέλης Νάστος γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1980 στη Θεσσαλονίκη. Είναι αμυντικός και έχει ύψος 1,80 μ.
Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ και υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο το 1996. Έμεινε στον ΠΑΟΚ επτά χρόνια κι ενδιάμεσα αγωνίστηκε σε Λάρισα και Καλάματα ενώ το 2003 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας. Κατόπιν συνέχισε την καριέρα του στα ιταλικά γήπεδα. Τη διετία 2003-05 αγωνίστηκε στη Περούτζια. Ύστερα για τρία χρόνια στη Βιτσέντζα και φέτος φόρεσε τη φανέλα της Άσκολι με την οποία πραγματοποίησε 38 συμμετοχές.

Άβαταρ μέλους
FENTAGIN
Επόπτης

Δημοσίευσηαπό FENTAGIN την Κυρ 21/06/09 - 8:53

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ηλία Κάμπα. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου τον υποδέχθηκε ο γενικός αρχηγός Σπύρος Σοφιανός και στην συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Ποιος είναι

Ο Ηλίας Κάμπας έχει γεννηθεί στις 13 Φεβρουαρίου 1974 και είναι επιθετικός. Την περίοδο 1997-98 αγωνίστηκε στον Πανηλειακό, συνέχισε σε Αθηναϊκό, ΑΟ Πάτραι, Αστέρα Ζωγράφου και από την περίοδο 2001-2002 μέχρι και την περίοδο 2008-2009 φόρεσε τη φανέλα του Ηλυσιακού. Τα τελευταία πέντε χρόνια σημείωσε συνολικά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής 81 γκολ! Στο φετινό πρωτάθλημα αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ με 20 γκολ», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Άβαταρ μέλους
FENTAGIN
Επόπτης

Δημοσίευσηαπό FENTAGIN την Κυρ 21/06/09 - 8:56

σεντερ φορ βομβα-ονομα και ας μην παιξει του στυλ βιντουκα απλως για να ανεβασει τον κοσμο...
σιγουρα εναν κεντρικο αμυντικο καθως ο πολωνος τραυματιστηκε καθως τον ειχαμε κλεισει
και επιθετικο χαφ

δηλαδη θα ειμαστε καπως ετσι

.................................μιχαηλιδης

ναστος -------ολιβειρα-----μεταγραφη--------κουτσοπουλος/μασαρα

...............σαρμιεντο-------------νεμπεγλερας
μεταγραφη/φαβαλλι-----------------------------------------μπριτο( )

.....................περονε----------------μεταγραφη

επειδη ομως ο δωνης παιζει 4-3-3 λογικα θα βαζει περονε σεντερ φορ αριστερα μπριτο και δεξια την μεταγραφαρα ή ποποβιτς καλαντζη
τεσπα ειναι νωρις να γκρινιαζουμε για μεταγραφες...εχουμε ακομη μερες μπροστα μας

ΜΕΣΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ :zxc

Άβαταρ μέλους
FENTAGIN
Επόπτης

Δημοσίευσηαπό Giovanni10 την Δευτ 22/06/09 - 17:25

H καλύτερή σας μεταγραφή ο Σαρμιέδος.

Τι 4-3-3 ρε αφού βάζεις 2 επιθετικούς trelos
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ!!!
Άβαταρ μέλους
Giovanni10

Δημοσ.: 14574
Εγγραφη: Κυρ 26/02/06 - 16:10
Τοποθεσια: Athens

Δημοσίευσηαπό FENTAGIN την Δευτ 22/06/09 - 19:58

Επόμενο απόκτημα ο Μπαζίνσκι

O Μάρτσιν Μπαζίνσκι αποτελεί το έκτο απόκτημα της ομάδας στην θερινή μεταγραφική περίοδο
"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πολωνό διεθνή ποδοσφαιριστή Μάρτσιν Μπαζίνσκι", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον μέχρι πρότινος παίκτη της Άρκα Γκντίνια.

Ο Μπαζίνσκι έφθασε σήμερα τα ξημερώματα στην Αθήνα και το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Εκεί τον υποδέχθηκαν ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος και ο Γενικός Αρχηγός Σπύρος Σοφιανός κι έπειτα υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Μάρτσιν Μπαζίνσκι δήλωσε στο επίσημο site του συλλόγου τα εξής:"Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που παίζω σε σωματείο εκτός Πολωνίας όμως έχω αγωνιστεί σε πολλά ευρωπαϊκά παιχνίδια και απέκτησε σημαντικές παραστάσεις.

Νιώθω υπέροχα που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα και σε μια ομάδα που μου προσφέρει εξαιρετικές συνθήκες εργασίας. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα σε επαφή με τους ανθρώπους του Ατρόμητου διαπίστωσα ότι έχουν όραμα για την ομάδα τους και συνέπεια στις πράξεις τους. Η πρώτη μου γνωριμία μαζί τους έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο αλλά τότε είχα συμβόλαιο με τη Βίσλα και παράλληλα ο Ατρόμητος έπαιζε στη Β' Εθνική.

Από τον Μάρτιο όταν άρχισε να διαφαίνεται η επιστροφή του στη Σούπερ Λίγκα αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση αν και είχα προτάσεις από μια ακόμα ελληνική ομάδα και από άλλους συλλόγους της Ευρώπης. Ελπίζω κι εύχομαι να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας κι ανυπομονώ να παίξω μπροστά στο κοινό της".

Ποιος είναι

Με 35 συμμετοχές κι ένα γκολ στην εθνική Πολωνίας, ο Μάρτσιν Μπαζίνσκι έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο της χώρας του.

Ο διεθνής αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του το 1994 στη β' κατηγορία με την Πογκόν, αλλά μόλις την επόμενη χρονιά μετακόμισε στη Ρουχ Χορζόφ. Το ντεμπούτο του στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της πατρίδας του έγινε στις 27 Ιουλίου 1996 απέναντι στη Γκόρνικ.

Έμεινε στη Χορζόφ μέχρι το 2000 και είχε με τη συγκεκριμένη ομάδα 124 συμμετοχές και δύο τέρματα. Μετά το τέλος του συμβολαίου του αποδέχθηκε την πρόταση της Βίσλα Κρακοβίας, με την οποία έπαιξε μέχρι το και τη φετινή περίοδο. Συνολικά φόρεσε τη φανέλα της 221 φορές και σκόραρε 10 φορές.

Κατέκτησε το πρωτάθλημα της Πολωνίας έξι φορές (2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009), το κύπελλο της χώρας τρεις φορές (1996, 2002, 2003), το Λιγκ Καπ μία φορά (2001) και το Σούπερ Καπ μία φορά (2001). Είναι παντρεμένος με την Αγκνιέσζκα από τις 19 Ιουνίου 2004 κι έχει μαζί της έναν γιο, τον Μακσίμ, που γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 2006.

Άβαταρ μέλους
FENTAGIN
Επόπτης

Δημοσίευσηαπό Giovanni10 την Τετ 02/09/09 - 1:09

Πολύ κοντά ο Κλέιτον μετά τη μεταγραφή του Στέργιου Μαρίνου στον Παραρτημαϊκό :zxc
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ!!!
Άβαταρ μέλους
Giovanni10

Δημοσ.: 14574
Εγγραφη: Κυρ 26/02/06 - 16:10
Τοποθεσια: Athens

Επιστροφή στην Ατρόμητος

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης