Aisthisiakos έγραψε:papaDo7 έγραψε:Ripper έγραψε:Giovanni10 έγραψε:Aisthisiakos έγραψε:αν η διαιτησια παιξει 50-50 και οχι 95-5 οπως περυσι θα φυγουμε με το διπλο.τωρα αν ο τζιοβαννι θεωρει οτι ο ολυμπιακος ειναι η πιο αδικημενη ομαδα της δεκαετιας φαινεται ποσο τρομπας ειναι
Μην πουλάς τρέλα σ'εμένα,η διαιτησία στους περσινούς μας αγώνες σε πηγε καροτσάκι σε πρωτάθλημα και κύπελλο.Οπότε άσε...
Άκου δω ρε τι λένε οι γαύροι για διαιτησία στο καραϊσκάκη ειδικά.........
Γελάει ο κόσμος.......
Γιατι στο καραισκακη ειδικα μωρε? Ξυπνησαν και ξαφνικα αρχισαν ολοι οι τσουχτιδες να παραληρουν για το Καραισκακη και τις διαιτησιες. Αφηστε τις μλκιες αυτες και ελατε να παιξετε που εχετε τη γνωστη δικαιολογια πισω απ'τη γλωσσα γιατι ειστε σχεδον σιγουροι οτι διπλο δεν περνετε. Με εσας γελαει ο κοσμος φιλε μου Ripper που νομιζετε οτι ξαφνικα θα παρετε και 2πλο μεσα στο Καραισκακη,γιατι γινατε ομαδαρα. Που εχουμε φτασει.... Ασσος χαλαρος,δεν εχουμε περιθωρια για βαθμολογικες απωλειες
ακου τι μαλακιες λεει ο αλλος,ηρθαμε στο καραισκακι επαιξε η διαιτησια αστερα και καθεται και κλεγετε γι αυτο.εμεις θα νομιζουμε οτι θελουμε αν και ξερουμε και ξερετε και εσεις τι συμβαινει εκει μεσα.καθεται και κλεγεται ο τζιοβαννι που επαιξε σκληρα η ομαδα μου τα ευαισθητα απο τον πειραια ,που τα ακουμπησαμε και ουρλιαζαν.παιζετε αντρικο παιχνιδι,αν δεν θελετε υπαρχει και το γυναικειο ποδοσφαιρο.ακους εκει,αδικουνε και τον ολυμπιακο απο πανω.αντε γεια ρε ,σοβαρευτειτε και ακουστε τι λεει ο κοσμος.μην ζειτε στον κοσμο που σας προσφερει η εφημεριδα πρωταθλητης.
Τι γινεται εκει μεσα μωρε που ολοι λετε το ιδιο παραμυθακι που σας προσφερουν οι δικες σας φυλλαδες? Πες μου τι γινεται? Απλα ουτε εσυ ουτε κανεις δεν μπορει να συνιθισει στην ιδεα να ειναι παντα υπο του Ολυμπιακου και προσπαθητε με οποιονδηποτε τροπο να βγαλετε αυτο το τσουξιμο λεγοντας για διαιτησιες και τα σχετικα γιατι δεν μπορειτε να αποδειξετε τιποτα στο γηπεδο. Δεν καταλαβαινεις ρε μεγαλε οτι ο Αστερας Τριπολης δεν μπορει να συγκριθει και να ανταγωνιστει εναν Ολυμπιακο? Τοσο παραλογο σου φαινεται? Μην ζητε μεσα στον κοσμο της κλαψας σας ΕΛΕΟΣ. Και δεν εχει οτι οι παιχτες μας καθονται και ουρλιαζουν.... Αμα οι δικοι σου παιχτες ειναι αγριο-κατσικα ας κατσουν στα χωραφια τους! Αμα γινεται φαουλ σφυριζεται... Λες οτι παιζουμε αντρικο αθλημα. Συμφωνω,μονο που το αθλημα λεγεται ποδοσφαιρο και οχι kick-boxing!

Τωρα πλεον δεν φευγουμε απ την κορυφη
eoe mas eklase ta kalampalikia